5 Grunde Til At Jeg Aldrig Ville Hoppe Med På Måltidskassebølgen

Måltidskasser og jeg har aldrig været et godt match. Jeg kan forstå simpliciteten. Men når man, som jeg, elsker at spise ude, så er hjemmelavet mad leveret i store papkasser ikke lige sagen.

Forstå mig ret - jeg har prøvet et par retter fra diverse måltidskasser hos mine venner, og det gik godt. Retterne var i hvert fald betydeligt bedre end hvis jeg selv havde lavet dem.

Alligevel er der et eller andet som afholder mig fra måltidskasserne.

Faktisk er der hele 5 ting, som gør mig skeptisk.

Jeg hader abonnementer

Jeps, jeg har været der. Der, hvor jeg betalte for 3 måneders abonnement hos Fitness, men kun brugte det én uge. Hvor jeg var låst fast til en ekstra måned hos det forkerte teleselskab, fordi jeg ikke havde undersøgt markedet nok. Med andre ord: nej tak til abonnementer.

Det var lige indtil jeg stødte på HelloFresh.

Hos HelloFresh kan jeg ændre, pause eller opsige mit abonnement når som helst - helt gratis. Nogle gange trækker restaurantbesøgene - så pauser jeg bare den uge. Andre gange kommer de små familiemedlemmer på besøg - så skifter jeg til en familiefavorit og tilføjer et par ekstra portioner.

Det er altsammen på mine præmisser. Og det er jeg vild med.


Jeg kan ikke selv bestemme mine måltider

Et par af mine venner havde abonnement på måltidskasser, som bestemte deres middage for dem. Hvem vil det? Så kan man modtage en bønnegryde, mens man sidder og drømmer om en halloumiburger. Eller i værste fald modtager man en ret som er overkrydret med koriander, og så kunne nogle af os lige så godt drikke en spand opvaskevand.

Heldigvis(!) kan jeg selv vælge mine retter hos HelloFresh. Og ikke bare det - jeg kan vælge mellem hele 18 opskrifter hver uge. På den vis er jeg sikker på, at jeg kan lide min mad - og jeg kan variere den fra uge til uge.

HelloFresh
Naturlighed og kærlighed i en kasse
Lige til din hoveddør

Bestil din lækre måltidskasse

Råvarerne er ikke friske

Det er er måske sandt for visse måltidskasser, men ikke for HelloFresh. De arbejder direkte med leverandørerne og skærer mellemmanden fra, så ingredienserne kommer helt friske ned i måltidskassen. Jeg har kun modtaget ingredienser af højeste kvalitet, fulde af smag i sæson.

Skulle det ske, at en enkelt avocado er lidt for overmoden, så er HelloFresh hurtige til at kompensere for det tabte.


Måltidskasser er dårlige for miljøet

Okay, den her havde jeg slet ikke ret i. HelloFresh arbejder aktivt med at forbedre deres påvirkning på vores fælles hjem på jord. De stiller høje krav til deres samarbejdspartnere, udligner 100% af deres direkte CO2-udslip, hjælper gevaldigt med at nedbringe madspild og forbedrer hele tiden deres emballageløsninger.


Jeg vil ikke lade god mad gå til spilde

Inden jeg startede på min måltidskasse fra HelloFresh troede jeg, at portionerne ville være for store, og at en masse mad ville gå til spilde. Men heldigvis har HelloFresh været rigtig gode til at ramme plet med portionsstørrelserne, så man altid går mæt fra bordet uden at mad går til spilde.

De sender alle ingredienser afmålt til punkt og prikke, så man slipper for at købe 2 kg gulerødder, når man skal bruge en enkelt. Det er både godt for planeten - og pengepungen.

HelloFresh Begrænset Tilbud:Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!

Subscribe now