Denne Service Gør Det Lettere At Spise Sundt

Vi er nu i maj, og mange af os har allerede smidt de fleste nytårsfortsæt på porten, hvis vi skal stole på statistikkerne. Nogle gange sker det dog, at man danner nye vaner, som giver så meget mening og glæde, at de rent faktisk bliver hængende.

For at holde bedst mulig styr på de ændringer, jeg ønskede for 2021, skrev jeg dem ned som en slags kontrakt og handlingsplan (tro mig, det hjælper - og det er ikke for sent!)

… Og her er de så:

1. Udvid min kulinariske horisont

Noget af det jeg elsker allermest ved mad er at prøve nye retter fra det store verdenskøkken. Eftersom jeg ikke kunne gå ud at spise så meget sidste år, blev det dog til mange af de samme, kedelige fryseretter. Jeg indrømmer det gerne - det var ikke super optimalt for mit helbred.

Jeg talte med min ven om det, som anbefalede mig HelloFresh - du ved, en af de der måltidskasser, som leverer opskrifter og afmålte ingredienser lige til døren hver uge. Det ekstra smarte ved lige netop HelloFresh er, at jeg selv kan vælge mine måltider fra et stort udvalg af eksotiske retter, hurtige retter, comfort food, luksusmad, familiemad - jeg kunne blive ved. Dette gav mig den perfekte mulighed for at rejse rundt mellem de forskellige verdenskøkkener og lære at forberede alt fra japansk Katsu til italienske kødboller til hawaiiansk pokébowl.

Dahl med sød kartoffel og sprøde korianderchips må simpelthen være min favorit indtil videre, men den får kamp til stregen af rejetacos med jalapeños og cajunsalat. Der var for mange fristelser i deres menu til, at jeg kunne sige nej, og så vidste jeg, at jeg altid kunne opsige mit abonnement, hvis jeg fortrød. Det gjorde jeg ikke…

HelloFresh
Ingredienser leveret til din dør
Middagstid gjort let

Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!

2 . Lev mere bæredygtigt

Jeg har altid forsøgt at tænke bæredygtigt, men i år tager jeg det lige skridtet videre. Det var endnu en af årsager til, at jeg var nysgerrig på HelloFresh.

Hos HelloFresh får jeg alle ingredienser målt til punkt og prikke for mindre madspild (og lettere madlavning). Jeg er i den overbevisning, at god mad hører til i maven - ikke i skraldespanden - og den overbevisning er HelloFresh heldigvis enige i.

Det som giver mig en endnu bedre smag i munden, når jeg nyder mine HelloFresh-måltider, er desuden, at de udligner 100% af deres direkte CO2-udslip gennem lokale klimaprojekter. Det har jeg ikke set nogle andre måltidskasser gøre før.

3. Skab nogle bedre rutiner

Alt det hjemmearbejde, manglende socialisering og overflod af streamingtjenester har gjort 2020 til et alt for dovent år for mig. Kom jeg endelig udenfor en dør, så var det for at hente snacks og indtage en masse kalorier - aldrig for at brænde dem af.

Nu får jeg gået mine 10.000 skridt hver dag, og starter gerne dagen med en morgentur, når fuglene synger og hovedet skal cleares. Efter arbejde har jeg lidt tid til at slappe af inden jeg giver mig i kast med et sundt og lækkert HelloFresh-måltid som kan laves på helt ned til 15 minutter.

Det kræver rygrad og stædighed at gennemføre nye vaner, men det gøres alt sammen lidt lettere, hvis man har en hjælpende hånd i hverdagen. Min er HelloFresh. Jeg sparer en masse tid ved ikke at skulle købe ind til aftensmaden, afmåle mine ingredienser og ikke mindst finde ud af, hvad jeg vil have at spise. Og med en pris der starter fra 44,50 kr. per portion, så er det svært at lave et lige så næringsrigt og smagfuldt måltid på traditionel vis.

Så hvis du er klar til at ære din krop med andet end den billigste lasagne fra fryseren, og du ønsker et inspirerende indspark som gør din hverdag både lækrere og lettere - så ville jeg virkelig anbefale dig at prøve HelloFresh.

HelloFresh Begrænset Tilbud:Spar op til 750 kr. på dine 4 første kasser!