Inside the life of luxury travelers.

Geweldige herfstavonden hosten met HelloFresh

Ik weet dat iedereen van de zomer houdt, maar de herfst is toch echt mijn favoriete seizoen. Het is iets frisser, maar nog lekker genoeg om af en toe buiten te chillen. Ik houd van de gezelligheid die het seizoen met zich meebrengt en vind het heerlijk om binnen te blijven op de koudere dagen. Bovendien is iedereen die ik ken weer terug van de zomervakantie, ideale timing van het jaar waarin ik graag een feestje organiseer met familie en vrienden.

De laatste tijd merkte ik dat ik weinig tot geen inspiratie heb om te koken. Bij de gedachte om voor meer dan vijf personen boodschappen te doen krijg ik al hoofdpijn… en dan heb ik het nog niet eens over het sjouwen van die zware tassen.

Toen ik HelloFresh ontdekte en besloot om een kijkje te nemen naar het aanbod van hun menu op de website, kon ik mijn ogen niet geloven. Wekelijks kan je uit meer dan 45 verse recepten kiezen. Bij sommige maaltijden liep het water me spontaan in de mond, zoals bij de luxe Caesarsalade met kip, spek met sperziebonen en zelfgemaakte croutons én kleine burgers met blauwe kaas met uiensaus en ovenfrietjes - goed idee voor een barbecue! Verder hebben ze veel lekkere pasta-recepten op het menu - gooi er een fles of twee Montepulciano bij en je bent een Italiaans diner rijker. En dan hebben ze ook nog genoeg vegetarische opties voor mijn veggie vrienden, zoals Dahl met frisse salsa en naanbrood. Je snapt, ik kon niet anders dan me aanmelden.

Toen mijn eerste HelloFresh Box werd thuisbezorgd, was ik heel blij om te zien dat de ingrediënten per recept waren verpakt, en dat alles in bruine papieren zakken zaten. Het recyclebare verpakkingsmateriaal is minimaal - het is veel minder dan wat ik heb als ik zelf boodschappen doe. Moet je nagaan hoeveel plastic en karton ik hier alleen al mee bespaar. Doe ik mooi ook iets goeds voor het milieu. Ik hoor het je al denken: “Hier heb je zeker de hoofdprijs voor betaald?" Ik zal je vertellen, de prijzen beginnen bij slechts €2.75 per portie.

Om het begin van mijn favoriete seizoen te vieren besloot ik om een etentje te organiseren. Dit werd een tuinfeestje met vrienden die ook HelloFresh wilden proberen. Tijdens deze avond hebben we zoveel plezier gehad met het grillen van de (veggie) burgers.

De makkelijk te volgen stap-voor-stap-recepten van HelloFresh helpen je bij het voorbereiden, koken en uitserveren van de maaltijd. De Lekker snel-recepten zijn getest en geproefd door de chefs van HelloFresh zelf - staan al in minder dan 30 minuten op tafel. Als je het mij vraagt was koken nooit zo makkelijk!

Mijn favorieten zijn de snelle opties - klaar in minder dan 15 minuten - en de eenpansgerechten, waarmee het opruimen van de keuken een eitje is. Tot nu toe vond ik alle maaltijden die ik heb geprobeerd heel lekker. Ik ben zo blij dat ik HelloFresh heb ontdekt.

Dankzij HelloFresh ben ik helemaal klaar voor zomeravonden met vrienden en familie. En omdat ik het flexibele lidmaatschap wanneer ik wil kan pauzeren, overslaan of stopzetten, hoef ik me nooit druk te maken over rekeningen in de weken dat ik niet met HelloFresh wil koken en geen vrienden over de vloer krijg.

Denk je erover na om een gezellig herfstfeestje bij jou thuis te geven? Dan is HelloFresh zeker iets voor jou!