HelloFresh: Variety, Quick, Overkommelig og Bæredygtig

Jeg er stor fan af let og overskuelig madlavning - men jeg var ærlig talt en smule træt af at høre om måltidskasser. Kunne den slags mad virkelig være så lækker? Ville det nu også være så nemt, som de foreskriver?

Det var ikke før min mildest talt kulinarisk udfordrede veninde Julie begyndte at poste de vildeste madbilleder på Instagram at jeg tænkte, der måske var noget om snakken. Hun fortalte mig, at hemmeligheden bag hendes imponerende kreationer var HelloFresh.

"Hvis Julie kan, så kan jeg også", tænkte jeg (sorry, Julie…). Problemet for mig var bare, at jeg ikke gad sidde fast i et abonnement, hvis det ikke var noget for mig. Julie fortalte mig, at man frit kan opsige, pause eller ændre sine leveringer hos HelloFresh, og derefter bestilte jeg min første måltidskasse.

Her er mine observationer indtil videre:


Der er et stort udvalg af opskrifter! Hver uge kan jeg vælge mellem 18 opskrifter, som byder på alt fra lette salater til luksusmiddage og alt indimellem.

Abonnementet er fleksibelt. Jep, jeg kan pause, opsige eller ændre min bestilling lige når det passer mig. Jeg kan også tilføje flere portioner, hvis jeg får venner på besøg eller køre kødfri mandag, hvis jeg vil.

Madlavning har aldrig været lettere. De fleste opskrifter tager 30 minutter eller under at lave. Med trin-for-trin opskrifter og afmålte ingredienser kan det stort set ikke gå galt.

Prisen er god. I forhold til mit tidligere overforbrug af takeout er dette så meget billigere - og sundere. Desuden ryger der ikke en masse ekstra fristelser ned i indkøbskurven, når man kan springe supermarkedet over.

HelloFresh er bæredygtig. De bruger en minimal mængde emballage, vi mindsker sammen madspild og de udligner 100% af deres CO2-udslip gennem projekter med miljøorganisationen Planetly.

Jeg gav HelloFresh en chance og helt ærligt, så fortryder jeg på ingen måde. Hverdagen hænger bedre sammen, jeg spiser god mad hver dag og jeg har lært mange nye færdigheder i køkkenet!

Og hey, så slipper jeg vigtigst af alt for det daglige spørgsmål "Hvad skal jeg have til aftensmad?" - Dét er guld værd!

Subscribe now