Hoe HelloFresh ons gezin weer terug in het ritme kreeg na de zomer

Als moeder van twee kinderen heb ik een drukke zomer gehad. Door verschillende activiteiten van de kids en uitstapjes met het gezin, zijn onze eetgewoonten op de achtergrond geraakt.

Meestal doe ik 's avonds snel een pizza in de oven of maak ik een makkelijke pasta. Als ik echt weinig tijd heb, bestel ik afhaalmaaltijden. Eigenlijk zouden we er een gewoonte van moeten maken om elke avond zelf een maaltijd te koken, maar ik wist niet waar ik moest beginnen.

Nu school en werk weer is begonnen, heb ik geen tijd om elke avond boodschappen te doen, eten voor te bereiden en vers te koken. Toen stelde mijn man voor om HelloFresh te proberen - zijn collega raadde het aan.

We besloten om het een keer te bestellen. Uiteindelijk hadden we niets te verliezen, want het abonnement is flexibel en kun je op elk moment opzeggen.

HelloFresh: De #1 maaltijdbox in Nederland
Verse ingrediënten van goede kwaliteit
Recepten vanaf slechts € 1,94 per persoon

Bestel HelloFresh nu!

HelloFresh biedt verschillende menuvoorkeuren aan: Vlees, vis & veggie, Veggie, Familie, Lekker snel, Vis & veggie en Caloriebewust. We kozen de box met Familie-recepten voor 4 personen, met maaltijden voor 5 avonden in de week, wat neerkomt op slechts € 1,94 per portie! De Familie-recepten zaten standaard in de box, maar we konden ook de andere recepten op het uitgebreide menu selecteren.

Onze box werd op tijd bezorgd en ik kon niet wachten om elk recept te testen.

De etiketten van de ingrediënten waren duidelijk en alles werd vers geleverd. Eerst aten we de romige orecchiette met gehakt, spinazie, sinaasappel en ras el hanout. Toen ik zag dat het slechts 25 minuten duurde om deze maaltijd klaar te maken, kon ik het bijna niet geloven. Maar mijn grootste zorg was of de kinderen het lekker zouden vinden.

Tot mijn verbazing stond het in 20 minuten op tafel! En alle bordjes waren leeg - zelfs die van Toby en hij is een nogal moeilijke eter. HelloFresh is officieel goedgekeurd in ons huis.

In de loop van de week, realiseerde ik me hoe fijn ik koken met HelloFresh vond. Mijn favoriete maaltijd van de week was de vegetarische eenpanspasta stroganoff

met champignons en belegen kaas. En de kinderen zijn gek op de Mexicaanse burrito met gehakt, mais, kidneybonen en cheddar en kunnen niet wachten om het weer te eten!

Volgens mij is wel duidelijk dat we ons HelloFresh-lidmaatschap hebben gehouden. Ik ben verbaasd over hoeveel tijd en geld het bespaart. HelloFresh heeft ons geholpen om onze gezonde eetroutine weer op te pakken. En we waarderen het echt dat ze een serieuze poging doen om duurzaam te zijn. Zo wordt onze box altijd in een elektrisch busje bezorgd en gooien we nooit eten weg, omdat ingrediënten in de juiste porties worden geleverd.

De maaltijden van HelloFresh zijn voedzaam en lekker. Maar bovenal zorgt HelloFresh voor tijd aan tafel met het gezin. Elke dag zitten we samen rond de tafel, praten, lachen en genieten van een heerlijke maaltijd. En soms trekt Toby trots een schort aan en kookt hij samen met mij!

Als je op zoek bent naar een makkelijke manier om met het hele gezin aan tafel een verse maaltijd te eten, dan moet je HelloFresh zeker eens proberen!

Aanbod verloopt in

Subscribe now