Man skulle kunna säga att jag lever ett hektiskt liv, men det är en underdrift. Med Kristian som spelar fotboll och är en aktiv medlem den lokala brädspelsklubben blir det en hel del skjutsande fram och tillbaka. Lägg därtill min dotter Sara som tränar boxning tre gånger i veckan så förstår ni att jag ligger som en skottspole på vägarna.

När vi väl kommer hem på kvällen är det för sent att börja med middagen. Åtminstone för sent för den middagen jag skulle vilja laga. Eftersom jag oftast inte hunnit handla slutar det alltid med det snabbaste alternativet, oftast fryst pizza eller mackor.

En kväll när jag satt och väntade på att Kristians fotbollsträning skulle sluta träffade jag en annan mamma, Josefina. Vi pratade om vår dag när hon berättade att hon testat en ny matkasse, HelloFresh. "Den har verkligen gjort mitt liv enklare", sa Josefina.

Fresh Vegetable On Vintage Garden Table Getty Images

När jag kom hem beställde jag en familjekasse för fyra personer. Varje vecka kan du välja tre, fyra eller fem recept, och så skickar HelloFresh alla ingredienser du behöver för att laga goda middagar. De har både vegetariska och barnvänliga alternativ, så jag beställde en familjekasse för fyra personer. Det tog bara någon minut, och Saras entusiasm tilltog när hon fick nys om att man kunde se näringsinnehållet för alla recept online. Vi betalade 699 kr för vår första kasse, vilket bara är 58 kr per portion.

HelloFresh har ett specialerbjudande till våra läsare! Följ den här länken för att få 30% rabatt på dina två första kassar.

Veckan efter anlände vår första kasse utanför dörren. Barnen öppnade den direkt och började utforska innehållet. Min första tanke var att det skulle bli en mardröm att reda ut deras röra, men icke. Ingredienspåsarna var märkta med olika färger, så vi kunde enkelt se vilket recept de tillhörde. Dessutom kom ingredienserna i anpassade mängder, så det blev inget matsvinn.

Healthy bacon fried egg brunch Getty Images

Eftersom det var fredag valde vi att laga tacos först. Men inte sådan tacos som vi vanligtvis brukar laga på fredagar utan räktacos med sötpotatis och gurksallad. På 35 minuter var alltsammans klart, och de tomma tallrikarna talade för sig själva. Till och med Kristian, som vanligtvis är ganska kräsen, älskade det! Resten av recepten gick lika enkelt att laga - och smakade precis lika gott. Sedan dess har HelloFresh haft en självklar plats i vårt hem.

Nu slipper jag stressa lika mycket eftersom jag vet att jag har tid att laga en ordentlig middag när jag kommer hem, tack vare HelloFresh. Samtidigt får jag mer tid över för annat såsom att hjälpa barnen med läxorna och umgås med min man. Och eftersom det finns så många recept att välja mellan, finns det alltid något som alla familjemedlemmar tycker om.

HelloFresh har ett specialerbjudande till våra läsare!