Min Checkliste For Hverdagen

Vi ser altid frem til sommeren i min familie. Med fri fra arbejde drager vi ofte til stranden, et par dage i sommerhus eller besøger familie og venner. Vi er længe oppe, ser mange film og spiser lidt for mange popcorn.

Desværre har alting en ende. Jeg skal tilbage til skrivebordet, og børnene skal tilbage i skole med alt hvad det indebærer: lektier, soverytmer og en ekstra travl familie. For at alting kører så gnidningsfrit som muligt, laver jeg altid en tjekliste.


✅Vend tilbage til de gode spiserytmer

I sommerferien spiste vi, når det passede os. Nogle gange klokken 17 - andre gange klokken 21. Nu hvor rutinerne skal genoptages, skal vi ligeledes arbejde os hen imod et fast tidspunkt for aftensmad.

At planlægge, handle ind og lave mad hver eneste dag er dog svært at få til at passe med kalenderen. Derfor valgte vi at søge lidt hjælp. Vi søgte efter "måltidskasser" online, og faldt over HelloFresh, som umiddelbart virkede helt perfekt til vores familie. Måltider helt ned til 43.50 kr. per servering, et stort udvalg af ugentlige retter og levering alle ugens dage, så det passer til vores planer.

Vi startede med en ret, som hele familien elskede: Æbleburger med fritter og karamelliserede løg. Med tiden fandt vi mere og mere mod til at kaste os ud i retter, vi normalvis ikke ville have valgt. Et eksempel er Fisketacos med cajunmayo og tomatsalsa. Det fortrød vi ikke! Den tog kun 20 minutter at tilberede, og blev med det samme tilføjet til listen over familiefavoritter, som vi helt sikkert kommer til at lave igen og igen. En anden ret, jeg lige vil slå et kæmpe slag for, er HelloFresh' Sprøde kylling med søde kartofler, broccoli og hvidløgsmayo. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at tallerkenerne blev slikket rene… Af både store og små.

HelloFresh er en kæmpe hjælp til dig, som ønsker nem og sund aftensmad, der smager af noget. Det er en fantastisk måde at skabe gode rammer omkring måltidet, så vi har tid til både at eksperimentere og nyde maden sammen som familie.


HelloFresh
Middag gjort let
Spar op til 550 kr. på dine 4 første kasser!

Prøv HelloFresh nu !!

✅Ryd ud i børnenes tøjskab

Hold fast, hvor er vores teenagere skudt i vejret over sommeren. Da de lange bukser skulle på for første gang i nogle måneder, kunne jeg godt se, at der skulle nogle nye par til.

Det giver så meget luft at få ryddet godt ud i alt det gamle kluns. Vi samler det i poser og aflevere det sammen til Røde Kors. Børnene kan godt lide, at de kan være med til at gøre andre børn glade med det tøj, de er blevet for lange til at være i.

Efter tøjet er afleveret tager vi en god shoppetur, hvor de får lov til at vælge nogle fede ting, som gør det lidt sjovere at vende tilbage til skolen. Det gør det unægteligt også lettere om morgen, når der er styr på garderoben og de kan vælge lige præcis det tøj, de har lyst til at have på, uden at skulle tænke på, om bukserne mon er 5 cm for korte nu.


✅Slap af - alene

Kender du også det, hvor man ræser fra den ene pligt til den anden, og man opdager til sidst på dagen, at man ikke har haft en halv time til sig selv? Det duer ikke! For at have energi til alle dagens gøremål, er det nødvendigt at lade op. Det gør jeg gerne med et langt bad, en god bog eller meditation.

Også her har HelloFresh virkelig hjulpet mig i hverdagen - med dem, kan jeg let skære en time fra de normale gøremål såsom madplanlægning og indkøb samt transport til og fra supermarkedet. Jeg bruger også kortere tid på selve madlavningen end jeg gjorde før, og har væsentlig mindre oprydning. Al den ekstra tid forsøger jeg at bruge på mig selv og på at oplade mine batterier.

Takket være HelloFresh kunne jeg faktisk krydse alle mine opgaver af min To-Do-liste. Det har været den absolut letteste vej tilbage til rutinerne, efter vi hoppede med på måltidskassebølgen… Og så er det bare prikken over i'et, at måltiderne også smager fuldstændig fantastisk.

Mit bedste råd til en travl forældre - eller i det hele taget bare til dig, som er travl - er at give HelloFresh et skud. De har ingen bindingstid, så hvad er det værste der kan ske? Kast dig ud i madeventyret!

Spar op til 550 kr.på dine 4 første kasser!


Related