Inside the life of luxury travelers.

Over de hele wereld worden de voordelen van een maaltijdbox ontdekt. Het is makkelijk, snel, milieuvriendelijker dan winkelen in de supermarkt, en ga zo maar door. HelloFresh, marktleider op dit gebied, biedt een uitgebreide en kwalitatief hoge service voor de bezorging van maaltijden.

Om beter te begrijpen hoe deze box jouw dagelijks leven kan verbeteren, noemen we hier zeven redenen waarom mensen kiezen voor HelloFresh;

1. Keuze uit vele recepten

We zijn het allemaal weleens beu om elke dag weer te moeten bedenken wat we koken. Daarom koken we vaak hetzelfde, en daar wordt aan tafel soms over geklaagd.

Met HelloFresh kies je elke week uit een uitgebreid weekmenu met meer dan 20 recepten. Deze recepten zijn elke week weer anders. Er is voor elk wat wils: recepten die in een mum van tijd klaar zijn, evenwichtig, vegetarisch, klassiekers van eigen bodem en uit keukens van over de hele wereld. Bijvoorbeeld uit de Italiaanse, Thaise, Libanese of Griekse keuken.

Kies uit de lekkerste recepten, zoals een romige groentelasagne met spinazie, dahl met zoete aardappel en kokosmelk of de farfalle met bospaddenstoelenpesto.

In jouw box vind je alles wat je nodig hebt om de maaltijd zelf te bereiden: van de beste verse ingrediënten tot een receptkaart met 4 tot 6 eenvoudige stappen. Zo wordt koken een eitje, zelfs voor beginners!

2. Bespaar tijd

Iedereen is het erover eens dat HelloFresh tijd bespaart. Geen maaltijdplanning of urenlange voorbereidingen meer, maar gewoon elke week je favoriete recepten kiezen uit een uitgebreid menu. Als je dat niet wilt doen (of bent vergeten), word je verrast met de lekkerste recepten op basis van jouw boxtype. De box wordt elke week op een door jou gekozen moment tot aan de deur bezorgd.

3. Sla de supermarkt over

HelloFresh bespaart tijd én stress. Als je alles wat je nodig hebt voor een lekkere, verse maaltijd thuis laat bezorgen, betekent dat minder uitstapjes naar een te drukke supermarkt - wie wil dat nu niet?

4. Het is gemakkelijk

Je hebt keuze uit vier boxen: Originalbox, Quick & Easy Box, Veggiebox en Familybox. Vervolgens kies je hoeveel maaltijden, voor hoeveel mensen en welke recepten je wilt - en dat is het moeilijkste, want je wilt ze het liefst allemaal een keer proberen!

5. Het is betaalbaar

HelloFresh-maaltijden beginnen al vanaf € 5,41 per portie. Ook koop én kook je nooit meer te veel eten, want HelloFresh bezorgd alles in precies de juiste hoeveelheden.

6. Lekker duurzaam

HelloFresh is de eerste internationale CO₂-neutrale maaltijdboxleverancier. Door te investeren in groene initiatieven via hun partner Planetly, compenseren ze de CO₂-uitstoot van interne bedrijfsactiviteiten en kantoren, zakelijke reizen én de bezorging van de box volledig.

Daarnaast werkt HelloFresh rechtstreeks samen met leveranciers om de beste producten te krijgen. De producten zijn hierdoor korter onderweg en een stuk verser dan bijvoorbeeld in de supermarkt.

7. Altijd flexibel

Je kunt op elk moment pauzeren, een weekje overslaan of het lidmaatschap opzeggen. Jij kiest wat én wanneer je kookt met HelloFresh - je zit nergens aan vast.

Probeer HelloFresh vandaag nog en ervaar hoe het jouw leven makkelijker maakt. Misschien kun je daarna zelfs nog nieuwe redenen aan deze lijst toevoegen. HelloFresh zal je zeker niet teleurstellen!

Het HelloFresh-team heeft een speciale aanbieding voor onze lezers: Klik op deze link en krijg korting op jouw eerste 3 boxen!